Toate victimele catastrofei Germanwings, identificate

0

Cele 150 de victime ale catastrofei avionului A320 al companiei Germanwings, prăbușit la 24 martie în Alpii francezi, au fost identificate, pentru fiecare fiind semnat un permis de înhumare, a anunțat marți procurorul șef din Marsilia, transmite AFP.

„Cota de piață a ajuns la 7,69%. În anul 2007, când am pornit acest proiect, vorbeam de o cotă de piață de 4,03%. Am avut în anul 2013 o cotă de 7,43%, deci mergem pe trend ascendent în condițiile în care piața nu a fost deloc în această direcție în care noi am mers, de creștere”, a declarat Ghețea, precizând că rezultatele băncii pe anul 2014 vor fi prezentate în curând.

Potrivit acestuia, situația este similară în ceea ce privește zona de credite unde banca a înregistrat un avans de 6,4% față de anul 2013. Creditele noi au crescut cu circa 12% an la an, 2013/2014.

„La profit facem parte din grupul celor 17 bănci care și-au anunțat profit pentru 2014. Întregul sistem bancar a înregistrat în 2014 o pierdere de circa 4,4 miliarde de lei. În cazul nostru a fost un profit, nu foarte spectaculos, dar totuși profit. Acționarul a decis ca și în alți ani ca întreaga parte de profit care poate fi reținută pentru majorarea capitalului să fie cu destinația aceasta, de majorare de capital. Așa că în luna mai capitalul băncii a fost majorat cu încă 7 milioane de lei”, a afirmat Ghețea.

Potrivit lui Radu Ghețea, banca are peste 6.000 de salariați, dintre care aproape 90% sunt femei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.