Garanti Bank încheie un parteneriat cu Metropolitan Life

Share:

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața  locală,  a  semnat  un  parteneriat  cu Metropolitan  Life,  una dintre cele  mai  importante companii de asigurări din România, prin care clienții instituției bancare posesori de Bonus Card beneficiază de un pachet complementar de asigurare Metropolitan Life.

Noul  pachet  de  asigurare  se  numește PPI  (Payment  Protection  Insurance) și  este  rezultatul primului parteneriat de bancassurance dintre Garanti Bank și Metropolitan Life.

Clienții  Garanti  Bank  care  dețin  un  card  Bonus Card  Standard, Gold  sau  Platinum vor  putea beneficia  de o  protecție  financiară  în  raport  cu datoria  aferentă  cardului  de  credit,  în  cazul unui eveniment  major  neprevăzut și nedorit,  precum  șomajul  sau  decesul. Beneficiul  de asigurare se plătește după cum urmează: în caz de șomaj, Metropolitan Life preia plata ratei minime necesare aferentă datoriei cardului de credit pentru o perioadă de șase luni, în numele clientului Garanti Bank, beneficiu care poate fi oferit de două ori în perioada de valabilitate a cardului. În caz de deces, Metropolitan Life acoperă în întregime datoria cardului de credit.

Pachetul de asigurare PPI presupune un cost pentru titularul cardului numai atunci când există o datorie la data scadentă.  Spre exemplu,  pentru o datorie de 1000 de lei,  prima de asigurare lunară corespunzătoare ar fi de 1,68 lei.

„Ne  așteptăm  ca  acest  nou  parteneriat  de  bancassurance  să  aducă  un  plus semnificativ  de valoare  clienților  Garanti  Bank. Împreună cu  Metropolitan  Life  vom  oferi  un  serviciu financiar complex,  care  oferă  protecție  financiară  posesorilor  de Bonus  Card,  în  situații  mai puțin previzibile, astfel încât aceștia să își poată menține stilul de viață cu care s-au obișnuit.Credem  că  vom  avea  unul  dintre  cele  mai  competitive  produse  financiare  din  piață”,  a declarat Ufuk Tandogan, Director General, Garanti Bank.

„La  Metropolitan  Life,  suntem  dedicați  în  mod  constant  sprijinirii  planurilor  de  viitor  ale românilor. Acesta este motivul pentru ne-am angajat să oferim soluții inovatoare, care asigură protecție în situații neașteptate, și să investim în parteneriate solide, precum este parteneriatul de bancassurance cu Garanti Bank. Astfel, le oferim clienților acces la soluții simple de protecție financiară care le satisfac cel mai bine nevoile și  planurile de viitor”, a declarat Emilia Bunea,CEO Metropolitan Life.

Bonus Card este  un produs  unic  în  România și  unul  dintre cele mai complexe instrumente de plată  din  piață,  atât  pentru  posesorii  de  card,  cât  și  pentru  comercianți. Posesorii  de  card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzacție, atât în ţară, cât şi în străinătate, iar bonusul reprezintă banii care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua magazinelor partenere  Bonus  Card.  De  asemenea,  clienții  pot  alege  să  plătească  în  rate  fără  dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.

Despre Metropolitan Life

Metropolitan Life este parte a grupului MetLife. MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin subsidiarele și companiile sale afiliate (MetLife), este una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă la nivel global asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane declienți,  MetLife  are operațiuni  deschise în aproape 50 de țări și  deţine poziţii  de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

Despre Garanti Bank

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Banca oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

Serviciul de internet banking al Garanti Bank, Garanti Online, a fost premiat, în iulie 2014, de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania”, pentru a doua oară consecutiv, în cadrul “2014 Worlds Best Internet Banks Competition”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.