Jürgen Klopp a ajuns la un acord cu Real Madrid

Antrenorul german Jürgen Klopp ar fi ajuns la un acord pentru preluarea echipei Real Madrid, potrivit Deutschland Radio, însă tehnicianul care va împlini 48 de ani în data de 16 iunie i-ar fi rugat pe conducătorii de pe Santiago Bernabeu să nu facă publică informația decât după finala Cupei Germaniei, pe care Borussia Dortmund și-o va disputa contra celor de la Wolfsburg.

Jurnaliștii nemți susțin că Jürgen Klopp va pregăti pe Real pentru următorii trei ani şi va primi un salariu anual de 8 milioane de euro.

Pe de altă parte, Carlo Ancelotti, actualul tehnician al lui Real Madrid, ar fi semnat un precontract cu Manchester City, potrivit presei britanice, în timp ce Gazzetta dello Sport afirmă că AC Milan ar fi interesată de serviciile antrenorului italian care va împlini 56 de ani pe 10 iunie.

Jürgen Norbert Klopp a cucerit 6 trofee cu Borussia Dortmund, din 2008, primele după dezastrul financiar de la mijlocul anilor 2000: două titluri în Bundesliga (2011 și 2012), o Cupă a Germaniei (2012, a treia din istoria clubului și prima după 23 de ani) și 3 Supercupe (2008, 2013, 2014). De asemenea, galben-negri au ajuns în finala Ligii Campionilor din 2013, a doua finală din palmaresul Borussiei, după trofeul cucerit în 1997. Nu în ultimul rând, antrenorul născut la Stuttgart care și-a petrecut toată cariera la Borussia, din 1989, a fost declarat cel mai valoros antrenor din fotbalul german în 2011 și 2012.

De partea cealaltă, Carlo Ancelotti a cucerit patru trofee cu Real Madrid, toate în 2014, de la numirea sa în funcție (iunie 2013): Liga Campionilor, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor și Cupa Spaniei.

Zvonurile privitoare la demiterea lui Carlo Ancelotti au apărut imediat după eșecul Albilor în semifinalele Ligii Campionilor, în fața lui Juventus Torino: 1-2 în Italia și 1-1 pe teren propriu.

– See more at: http://stiri.tvr.ro/j-rgen-klopp-dat-ca-antrenor-la-real-madrid-de-presa-germana_60595.html#sthash.ryujG6d7.dpuf

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.