Nominalizarea la șefia Ministerului Dezvoltării a ajuns la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a confirmat miercuri că a transmis președintelui Klaus Iohannis nominalizarea privind portofoliul Ministerului Dezvoltării și că învestirea în funcție a noului ministru va avea loc după-amiază.

Ponta nu a precizat însă numele persoanei nominalizate la șefia Ministerului Dezvoltării.”Programul pentru dezvoltare locală, chiar dacă cel care l-a iniţiat, tatăl programului, ca să zic aşa, Liviu, nu o să mai fie ministru – şi nu din cauza lui sau a noastră – prin ministrul care rămâne, secretarul de stat Sevil – să-i pronunţ corect numele de familie, să nu trebuiască să-i dau un cadou – …. avem bani, finanţăm, în pofida piedicilor pe care le pun tot felul de instituţii care nu înţeleg că trăim în secolul XXI, nu în Republica Socialistă România”, a spus Ponta, într-o discuţie cu mai mulţi primari la Guvern, scrie Mediafax.
Premierul s-a mai referit şi în urmă cu o lună la o instituţie care ar împiedica Guvernul să aloce bani pentru investiţii, nominalizând atunci Curtea de Conturi.

Miercuri, premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.