Gala Uniter 2015

0

Criticul de teatru Cristina Rusiecki, regizorul Radu Afrim și actorul Marius Stănescu îi susțin în cursa pentru trofeul UNITER, acordat pentru critică teatrală, pe Claudiu Groza, Doru Mareș și Ion Parhon.

Campania interactivă de promovare a artiștilor aflați în competiție pentru trofeul Uniunii a fost lansată începând din 8 mai, pe site-ul www.uniter.ro și pe Facebook, oferind posibilitatea publicului larg să își susțină favoriții, informează Agerpres.

Opt premianți, 33 de nominalizați și peste 500 de invitați din București și din țară sunt așteptați, în 25 mai, la Teatrul Național „I. L.Caragiale” din București la Gala UNITER 2015.

Juriul, format din Ștefania Cenean, Dan C. Mihăilescu, Valeria Seciu, Oana Stoica și Alexa Visarion, va decide câștigătorii în seara zilei de 25 mai.

Gala Premiilor UNITER, spectacolul-eveniment ce răsplătește performanța în teatrul românesc, va începe la ora 21,00 și va fi transmisă în direct pe TVR1, Radio România Cultural și online pe www.tvr.ro și www.uniter.ro.

Pentru prima dată în istoria Galei, s-au pus în vânzare bilete pentru spectacolul care va celebra 25 de ani de la înființarea UNITER. Biletele se găsesc la casa de bilete a TNB și online pe www.bilet.ro și www.tnb.ro.

Evenimentul este produs de UNITER, Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București și ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului București și este finanțat de Ministerul Culturii și Primăria municipiului București.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.