Percheziții la Slobozia și Fetești

0

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița desfășoară, joi dimineață, 11 percheziții la persoane bănuite de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu și fals în înscrisuri oficiale.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis Agerpres, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, efectuează 11 percheziții, pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, la persoane bănuite de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu și fals în înscrisuri oficiale.

Perchezițiile se efectuează la sediile unor instituții publice locale, al unei societăți comerciale și la domiciliile mai multor persoane.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2011 — 2012, reprezentanții unei instituții publice locale ar fi atribuit unor societăți comerciale contracte de construcții la unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești, fără respectarea procedurilor legale. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de peste 100.000 de lei. Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”, precizează comunicatul IGPR.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.