Grav accident în Brăila. Un mort și șapte răniți!

Un şofer începător a provocat o tragedie pe şoseaua care leagă oraşele Galaţi şi Brăila. Tânărul care era băut a făcut o depăşire extrem de periculoasă şi s-a izbit de alte două maşini, informează România TV. În maşină cu el erau un copil de 4 ani şi trei tineri. Micuţul a fost transportat la un spital din Capitală. Bilanţul accidentului este cumplit: un om a murit nevinovat, iar alţi şapte au fost răniţi.

Şoferul începător era băut şi avea maşina plină. Trei fete de 16, 18 şi 22 de ani, un băiat de 17 ani şi un copil de doar patru ani erau cu el. Totuşi, a riscat o depăşire extrem de periculoasă.”Băiatul ăsta cu Dacia care a sărit din maşină a intrat în depăşire, n-a mai avut timp să intre pe banda lui şi l-a acroşat pe băiatul ăsta cu BMW. Pe băiatul ăsta am aruncat cu apă, era plin de sânge”, a spus un martor.

Maşina începătorului s-a izbit de alte două autoturisme. Unul a zburat pe un câmp şi a luat foc. Bărbatul de 44 de ani care era la volan a murit.

Şapte oameni au fost răniţi şi au ajuns la spital. Băiatul de 4 de patru ani a fost dus de martori la cea mai apropiată unitate medicală, înainte să vină ambulanţele. Pentru că starea lui era gravă, doctorii l-au transportat la un spital din Capitală.

„Am intervenit cu trei autospeciale, descarcerare, stingere apă şi spumă şi ambulanţă SMURD. Toţi răniţii au fost predaţi la ambulanţe. Una dintre victime a fost resuscitată de SAJ şi SMURD şi a fost stins incendiul izbucnit la un in maşinile implicate în accident”, a declarat Mircea Constandache, ISU Brăila.

„Pe fondul unei depăşiri neregulamentare, trei maşini implicate, dintre care două avariate în proporţie de 90%”, a precizat Doru Stăncună, Poliţia Rutieră Brăila.

Citește și

Cmentariile sunt închise