O femeie, ucisă de soț cu 50 de lovituri de cuțit!

Share:

O femeie din comuna constănţeană Bărăganu a fost ucisă de soţul său cu 50 de lovituri de cuţit. Speriat de oribila faptă comisă, bărbatul s-a spânzurat apoi în spatele casei.

Un bărbat de 57 de ani din comuna constănţeană Bărăganu şi-a măcelărit soţia, de 50 de ani cu un cuţit, după care s-a spânzurat. Scandalurile în familie erau în ultima vreme la ordinea zilei, motivul fiind, spun vecinii, acela că femeia se angajase cameristă în Eforie, iar soţul îi reproşa că îl lăsase singur, scrie replicaonline.ro.

Sâmbătă, femeia îşi luase liber de la serviciu, iar pe fondul unor discuţii în contradictoriu, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o pe soţia sa de zeci de ori. După nenorocire, şi-a pus ştreangul de gât, însă unul din cei doi copii ai cuplului a apucat să sune la Poliţie, fiind dată astfel alerta.

Pentru femeie, cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic, în schimb, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, fiind internat la Terapie Intensivă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.