Băsescu îl avertizează pe Ponta

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu le ia apărarea Ioanei şi ginerelui său Radu Pricop într-o nouă postare pe Facebook şi îl întreabă pe Victor Ponta dacă mai ştie „povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a adresat, prin intermediul unei reţele de socializare, un mesaj dur premierul Victor Ponta.

„Obsedatul… Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a „rafinat” devenind „Băsescu la puşcărie „. O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură, dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan. Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic. În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?”, a scris Traian Băsescu, duminică dimineaţa, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Victor Ponta l-a atacat dur, vineri seară, la România TV, pe fostul preşedinte Traian Băsescu, recunoscând că aşteaptă momentul în care va ajunge lângă Elena Udrea, în arest.

„Domnul Băsescu se bagă în seamă. Din când în când mai vine cu declaraţii. M-am obişnuit cu acest gen de mârlănie a la Băsescu. M-am obişnuit şi le duc mai departe. Băsescu pentru mine este doar o amintire mizerabilă a unor vremuri pe care vrem să le lăsăm în urmă. Eu aştept breaking news-ul când o să ajungă lângă doamna Udrea. Nu am vorbit niciodată cu domnul Niţu privind dosarele lui Băsescu”, a declarat Victor Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.