Blaga consideră ireversibil proiectul noului PNL

Share:

Am pornit un mare proiect și nu mai există cale de întors, a declarat, sâmbătă, la Pitești, copreședintele PNL Vasile Blaga.

”Am pornit un mare proiect și nu mai există cale de întors. Să înțeleagă toți, indiferent de orgoliile fiecăruia. Nu mai există „fost PNL” și „fost PDL”. Niciunul nu e mai prejos decât celălalt, niciunul nu deține monopolul integrității. Cine crede că poate juca personal în detrimentul celorlalți va sfârși așa cum spunea și Alina (Alina Gorghiu, n.r.) în irelevanță și ratare politică”, a avertizat Blaga, potrivit Romaniatv.net.

Acesta a adăugat că, la Consiliul Național de la Pitești, se vor stabili direcția și strategia partidului pentru perioada următoare.

Peste 1.000 de liberali au fost prezenți, sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, la Consiliul Național al PNL, eveniment în cadrul căruia a fost aprobată forma finală a programului de guvernare al liberalilor.

Programul zilei a mai inclus o serie de manifestări dedicate celebrării a 140 de ani de la înființarea PNL, care s-au desfășurat cu începere de la ora 15,00 la Vila Florica din orașul Ștefănești, fostă reședință a familiei Brătianu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.