Băsescu se simte vânat de procurorul general, Tiberiu Nițu!

Traian Băsescu a declarat duminică seara, referitor la deschiderea dosarelor, care inițial fuseseră închise, că Tiberiu Nițu a început să fie vânător de fost președinte.

„E o vânătoare”, a declarat fostul șef al statului în cadrul emisiunii, potrivit b1.ro

Acesta a declarat că nu îi este teamă că va fi arestat, chiar dacă dosarul „Casa Mihăileanu” a fost redeschis. „Nici măcar nu îmi este frică de evoluția dosarelor, fie că e vorba de dosarul Mihăileanu, dosarul cu pământul, cu spălarea de bani sau orice alt dosar. Știu că întotdeauna am respectat legea”, a mai spus acesta.”Știam că Nițu este vânător de teroriști la Revoluție. Acum văd că a început să fie vânător de fost președinte. Mie personal mi se pare o exagerare ca după ce aceste dosare au fost închise nu pentru imunitatea președintelui, ci pentru inexistența faptei”, a răspuns Băsescu la întreabarea dacă Ponta șă Nițu îl vor la pușcărie.

De asemenea, Băsescu a mai spus că nu regretă că i-a numit în funcții pe Florian Coldea și pe Laura Codruța Kovesi. Când vine vorba însă de Tiberiu Nițu, lucrurile se schimbă radical.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.