Banca Comercială Feroviară lansează aplicația „BCF Mobile”

Share:

BCF continuă seria de inovaţii româneşti lansând aplicaţia de verificare a conturilor de pe telefonul mobil şi facilitatea de chat online.

Banca Comercială Feroviara este în continuă dezvoltare, în demersul de a proiecta cele mai performante instrumente pentru banking-ul de zi cu zi. Consultarea disponibilului din conturi este una dintre principalele activităţi ale unui utilizator de produse bancare. Începând cu luna mai 2015, este disponibilă pentru dispozitivele Android, aplicaţia ce permite vizualizarea conturilor, direct de pe telefonul mobil.

Aceasta nouă aplicaţie înseamnă acces rapid la contul bancar, direct de pe telefonul mobil. Aplicaţia „BCF Mobile” poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play şi le oferă clienţilor Băncii Comerciale Feroviara posibilitatea de a-şi utiliza dispozitivul Android pentru verificarea conturilor bancare.

Pentru a facilita comunicarea cu echipa BCF, a fost introdus pe site-ul oficial www.bancaferoviara.ro, butonul de chat online. Echipa BCF este disponibilă pe CHAT pentru a răspunde la întrebările tuturor celor interesaţi de produsele şi serviciile Băncii Comerciale Feroviara.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 oferind o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută. 

BCF este prezentă cu 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării iar conform protocolului semnat cu CEC Bank, clienţii BCF pot retrage bani din ATM-urile CEC, peste 1100 în toată țara, la aceleaşi costuri ca pentru ATM-urile BCF

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.