Descinderi la traficanții de droguri din Timișoara

Share:

Ofițeri de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Timișoara și cei de la Serviciul de Acțiuni speciale al Poliției Timiș desfășoară, marți dimineața, o amplă operațiune în forță pentru anihilarea unei grupări de traficanți de droguri de risc și mare risc care vindeau stupefiantele elevilor din oraș.

Unul dintre suspecți nu le-a deschis ușa trupelor speciale, aruncând de pe balcon o pereche de pantaloni în care polițiștii au descoperit mii de lei, euro și lire sterline, iar oamenii legii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a pătrunde în locuința bărbatului, unde au găsit câteva grame de cannabis.

Împreună cu jandarmii, trupele au descins simultan la 22 de locații, pentru a-i ridica pe suspecți care vor fi duși la audieri.

Potrivit surselor polițienești, traficanții au fost monitorizați mai multe luni și s-a ajuns la concluzia că aceștia plasau pe piața locală cannabis, etnobotanice și droguri de mare risc de tip MDMA, iar printre clienți se aflau și elevi. Investigatori sub acoperire, sub conducerea DIICOT Timișoara, au cumpărat în repetate rânduri droguri de la dealerii care aprovizionau zona Complexului Studențesc și zona centrală a orașului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.