Incendiu într-o fabrică din Timișoara. 800 de muncitori, evacuați!

0

Alarmă în Timişoara unde o fabrică de componenete auto arde de mai bine o oră. Peste 800 de muncitori au fost evacuaţi, iar pompierii acţionează cu zece autospeciale. La faţa locului sunt şi mai multe ambulanţe pentru a acorda primul ajutor celor care au nevoie. Iuliana damian este în direct cu mai multe informaţii.

Un puternic incendiu a izbucnit în cursul zilei de marţi la o hala a unei fabrici de componenete auto. O uriaşă coloană de fum s-a ridicat deasupra cartierului din zona UMT, potrivit România TV.

Peste 800 de muncitorii au fost evacuaţi din cladire, iar pompierii au intervenit cu opt autospeciale cu apă şi spumă şi două autoscări. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, celor care vor avea nevoie. Nu au fost anunţate victime.”S-a intervenit cu 10 autospeciale, din care 8 cu apă şi spumă şi 2 autoscări. Sunt implicaţi 32 de subofiţeri şi 6 ofiţeri ai ISU Banat. Incendiul se propagă la acoperişul halei şi arde pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp. 110 persoane au fost evacuate”, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentanţii ISU Banat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.