Băsescu atacă: Tăricene e timpul să te retragi!

Share:

Fostul președinte Traian Băsescu a postat pe pagina sa de facebook, un mesaj dur ca drept răspuns la scrisoarea pe care Călin Popescu Tăricenu i-a trimis-o lui Klaus Iohannis, prin care îi cere decapitarea Justiției.

În replică, Băsescu i-a transmis: ” Tăricene este timpul să te retragi din politică pentru că mintea ta generează rebuturi tot mai mari, iar avansarea în vîrstă nu ţi-a adus înţelepciune ci semne vădite de decrepitudine agresivă”

”Evoluţia cancerigenă a lui Tăriceanu,
Anul 2006 – printr-un bileţel secret, în calitate de prim ministru cerea Preşedintelui României să facă trafic de influenţă în justiţie pentru a proteja un inculpat .
Anul 2015 – printr-o scrisoare oficială, în calitate de Preşedinte al Senatului, cere Preşedintelui României decapitarea justiţiei pentru a proteja un inculpat .
Tăricene, este timpul să te retragi din politică pentru că mintea ta generează rebuturi tot mai mari, iar avansarea în vîrstă nu ţi-a adus înţelepciune ci semne vădite de decrepitudine agresivă”, se arată pe pagima de facebook a fostului președinte.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.