Caravana IETM a sosit la București

0

Între 28 şi 31 mai la Bucureşti soseşte Caravana IETM.

IETM este o organizaţie internaţională creată cu scopul de a stimula calitatea, de a susţine dezvoltarea şi de a facilita noi contexte pentru artele spectacolului, la nivel global. Delegaţia IETM, constituită din reprezentanţi ai unor prestigioase instituţii de cultură din străinătate, revine în România după o absenţă de aproape 20 de ani.

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, în calitate de partener şi gazdă a Caravanei IETM la Bucureşti, are plăcerea de a prezenta invitaţilor străini şi publicului bucureştean, două spectacole create de Mihaela Dancs şi Paul Dunca.

Vineri, 29 mai 2015, ora 19.30, Sala Stere Popescu
Out of Order
De, cu: Mihaela Dancs
Asistent personal, suport energetic: Smaranda Găbudeanu
VJ: Carmen Coţofană
Invitaţi speciali: Paul Dunca, Carmen Coţofană
Suport tehnic: Alexandros Raptis, Ionut Cherana, Marain Citu
Coloana sonoră: colaj muzical, fragment din „What is energy?” Odin Teatret.
Co-producţie: lorgean theatre, Asociaţia 4Culture si WASP – Working Art Space and Production.
Cu sprijinul: Cullberg Ballet, Jardin d’Europe, Programul Cultura al Uniunii Europene, ZonaD, Paula Oneţ, Manuela Marcovici, Julien Trambouze, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

Out of order a avut premiera de apartament pe 26 octombrie 2013 la lorgean theatre, apoi a fost prezentat la studioul ZonaD. Pe scenă a fost prezentat pentru prima oară la CNDB, în cadrul showcase-ului din 2014. Toamna trecută out of order a fost invitat la festivalul Temps D’Images Cluj şi apoi din nou prezentat la CNDB.

«În ultima vreme mă mişc mult, lucrez cu epuizarea fizică şi consecinţele acesteia, cu energia acumulată şi transmisă de un corp în mişcare, energia ca mod de comunicare cu mine, cu spaţiul, cu publicul. Microfonul? E şi el acolo. » Mihaela Dancs

Mihaela Dancs dansează în Bucureşti, Londra, Timişoara, Veneţia, Praga, New York, Cluj, Cork, Viena, Stockholm, Tokyo etc. În 2010 şi 2012 primeşte bursa danceWeb (ImpulsTanz Vienna). Împreuna cu Mădălina Dan iniţiaza Şcoala de Vară Azuga. Momentan lucrează la o coregrafie de grup.

Sâmbătă, 30 mai 2015, ora 19.30, Sala Stere Popescu
The Institute of Change
De/cu: Carmen Coţofană, Paul Dunca, Maria Mora, Ada Muşat, Cristian Neagoe & Dionisie Lupu
Cu susţinerea Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.