Dan Petrescu „dă de pământ” cu Gigi Becali

0

Dan Petrescu a luat atitudine în cazul declarațiilor făcute de Gigi Becali, cu privire la discuțiile pe care cei doi le-au avut. „Bursucul” a negat cu vehemență că ar fi vrut să antreneze gratis Steaua și dezvăluie că spusele patronului Stelei și ale lui Bogdan Mara nu sunt adevărate.

Dan Petrescu a făcut lumină în ceea ce privește venirea sa la Steaua. După ce Gigi Becali a declarat că Bogdan Mara îi trimitea lui Ionuț Luțu mesaje prin care-i cerea să-l convingă pe Gigi Becali să-l pună antrenor pe Dan Petrescu, tehnicianul a dezvăluit pentru Fanatik că nu este adevărat și niciodată nu ar fi acceptat să antreneze gratis.

„Nu este adevărat ce a zis Gigi Becali. Nu îmi vine să cred că a spus lucrul ăsta. Nu este adevărat nici ce a spus Bogdan Mara. Nu s-a pus problema niciodată ca eu să antrenez gratis. Cum credeţi că puteam să-l pun eu pe Mara să discute cu Gigi pentru mine? Păi cine este Mara? Voi credeţi că un antrenor ca mine s-ar duce undeva să antreneze gratis, după ce mi-am făcut o cotă în România şi în străinătate? Îmi pare rău că s-au spus astfel de lucruri despre mine la televizor”, a declarat Dan Petrescu pentru sursa citată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.