Deputatul Popescu, întrevedere cu oficiali din Pakistan

0

Deputatul Dan Cristian Popescu, în calitate de preşedinte al Grupului parlamentar de prietenie România-Republica Islamică Pakistan, a avut, marți, o întrevedere cu oficialii din administraţia publică din Pakistan, pentru promovarea colaborării în domenii de interes comun.

Delegaţia pakistaneză a fost compusă din reprezentanţi ai Ambasadei Republicii Islamice Pakistan în România, din administraţia publică centrală, serviciul poştal, sectorul transporturi şi din mediul economic din Pakistan.

Au fost trecute în revistă principalele puncte aflate pe agenda reuniunii, precum necesitatea consolidării cooperării în domeniile cheie (agricultura, industria textilă, educaţia şi tehnologia).

În urma mulţumirilor aduse de diplomaţii pakistanezi pentru efortul deputatului Dan Cristian Popescu în stabilirea unui dialog constant cu Pakistan, acesta a evidenţiat rolul pe care România îl poate avea în cooperarea la nivel comercial între Europa şi Asia. Totodată, acesta a răspuns întrebărilor ridicate de membrii delegaţiei cu privire la poziţia României în Uniunea Europeană, la procesul de integrare în zona euro şi la apariţia partidelor extremiste în statele europene.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.