MedLife continuă extinderea. Hyperclinica MedLife Berceni, inaugurată!

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, continuă planurile de extindere și deschide o nouă hyperclinică în capitală, în zona Berceni. MedLife ajunge astfel la un număr de treisprezece clinici de mari dimensiuni la nivelul întregii țări, dintre care șase se află în București. Investiția în noua unitate este de aproximativ 1,2 milioane de euro.

Hyperclinica MedLife Berceni are o suprafață de 800 de metri pătrați și include 18 cabinete pentru numeroase specialități medicale, precum și departamente specializate de imagistică, neurologie, cardiologie și ecografie pediatrică. În avantajul locuitorilor din zona Berceni, dar și a celor din proximitate, serviciile de neurologie și neurologie pediatrică, investigațiile de imagistică și analizele de laborator pot fi accesate în cadrul clinicii și pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

„Deschiderea clinicii din Berceni susține planurile noastre de extindere și dezvoltare în București. În a doua parte a anului urmează să ne concentrăm pe expansiunea și consolidarea poziției de lider în țară, odată cu extinderea clinicii MedLife Timișoara și inaugurarea unei hyperclinici noi în Cluj-Napoca. Continuăm, de asemenea, să prospectăm piața în vederea unor noi achiziții la nivel național, existând deja în curs discuții cu cel puțin trei operatori. Astfel, ca urmarea a acestui proces amplu de dezvoltare, ne propunem ca până la finalul anului să atingem pragul de 5 milioane de pacienți unici care și-au făcut cel puțin o investigație în unitățile noastre”, a declarat Mihai Marcu, Președinte al Consiliului de Administrație MedLife.      

Hyperclinica MedLife Berceni dispune de aparatură de ultimă oră, printre care echipamente laser și impedantmetru pentru afecțiunile ORL, un electrocauter dermatologic modern, precum și un RMN 1,5 Tesla, unul dintre cele mai recente tipuri de RMN, ce beneficiază de un soft special, ce poate fi utilizat atât pentru adulți, cât și pentru copii. De asemenea, în cadrul clinicii se pot efectua electroencefalografii atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Totodată, noua unitate MedLife din Berceni este dotată cu un ecograf 5D Samsung UGEO WS80A, ce oferă o dimensiune suplimentară a detaliilor ecografiei, viitoarea mămică având posibilitatea de a vedea o imagine reală a fătului, cu o acuratețe deosebită a mișcărilor feței și ale membrelor. Mai mult, ecograful este dotat cu un soft special, care le permite mămicilor să descarce ecografiile și imaginile rezultate direct pe smartphone sau pe tabletă, prin intermediul aplicației „Hello Mom”, și să le împărtășească, în timp real, cu tatăl, părinții, rudele sau prietenii, pe rețelele de socializare.

Aplicația „Hello Mom” rulează pe sistemele de operare Android și permite crearea primului album foto virtual al bebelușului, precum și păstrarea unui istoric al evoluției sarcinii și a fătului, de la greutate sau înălțime, la circumferința capului, și a unui jurnal al programărilor la medic.

Hyperclinica MedLife Berceni este situată pe Șoseaua Olteniței, nr. 208 (în incinta clădirii Mega Image, etaj 1, ieșirea de metrou Big Berceni) și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-21:00 și sâmbăta, în intervalul 08:00-14:00.

Conceptul de „hyperclinică” a fost lansat în 2004, odată cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Grivița, cea mai mare clinică din portofoliul MedLife. Acest concept face referire la o clinică de mari dimensiuni care reunește sub același acoperiș investigații clinice și paraclinice, de la analize de laborator și servicii de imagistică, până la consultații și investigații medicale pentru toate specialitățile medicale.

La ora actuală, MedLife deține 13 hyperclinici situate în Arad, Brașov, Timișora, Iași, Galați, Constanța și București.

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 13 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Galați, Iași și Constanța, 18 laboratoare proprii de analize, 9 unități spitalicești în București, Brașov, Craiova și Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternități în București și în țară, 12 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 145 clinici medicale partenere din toată țara.

MedLife a finalizat în luna februarie a.c. achiziția a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia. Odată cu această tranzacție, MedLife devine primul operator medical cu prezență în toate regiunile istorice ale țării, având amprentă națională.

MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitală care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului internațional realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al șaselea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat în ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.