Percheziții la opt adrese în Tulcea într-un dosar de corupție

0

Procurorii DNA Galați efectuează joi opt percheziții în municipiul Tulcea, dintre care una la sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție din 2014.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul anului 2014. În cursul zilei de 28 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat transmis joi Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, au loc percheziții la Primăria Tulcea și la primar, care ar fi vizat de ancheta DNA alături de un om de afaceri. Aceleași surse au afirmat că există suspiciuni cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.