Dar din dar se face carte

0

Pentru a celebra Ziua Copilului, Litera Mică a pregătit mai multe campanii dedicate celor mici. Astfel, pe 1 iunie, copiii care vor circula cuTaxiul cu Bomboane în București vor primi cadou cărți din colecția Tom și Jerry.

Tot pe 1 iunie, copiii din Alba Iulia vor avea ocazia să demonstreze că sunt adevărați fani ai îndrăgitului serial de la Disney Channel, Violetta. Cetatea ALBA Carolina va găzdui între orele 10.00 și 13.00 concertul Andrei Gogan, protagonista emisiunii I Love Violetta și alte evenimente dedicate fanilor, printre care lansarea a două noi titluri Litera Mică inspirate din sezonul 3 al serialului: Violetta: Jurnalul meu secret și Jurnal de vacanță.

Miercuri, 3 iunie, copiii sunt așteptați să facă schimb de cărți în Librăria Litera din București (Bd. Magheru, nr. 8-10), începând cu ora 17.00. Campania Dar din dar se face carte îi încurajează pe cei mici să aducă o carte deja citită din biblioteca lor, primind în schimb o carte nou-nouță de la Litera Mică. Copiii pot alege cărți din colecțiile Scriitori români ilustrați, Biblioteca pentru Toți Copiii, Tom și Jerry, Disney English. În plus, participanții vor avea parte și de alte cadouri și surprize din partea editurii. Cărțile strânse vor fi donate bibliotecii unei școli, astfel încât și alți copii să se bucure de lectură.

Scopul campaniilor Litera Mică de Ziua Copilului este de a încuraja lectura în rândul copiilor, de a-i familiariza cu noutățile editoriale, cu personajele cărților preferate și cu librăriile, dar și de a-i obișnui să doneze sau să recicleze cărți.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.