Adriana Săftoiu face noi dezvăluiri despre Udrea și Băsescu

0

Traian Băsescu îl înfiera pe Dorin Cocoş până în 2004, dar a uitat de el odată ce Elena Udrea i-a devenit apropiată, spune Adriana Săftoiu. Fostul purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale a povestit, într-un nou interviu, că atmosfera la Cotroceni era tensionată deoarece Traian Băsescu îşi acuza consilierii că nu o integrează în echipă pe Elena Udrea, la acea vreme şefa Cancelariei.

„Preşedintele României din 2005, care a fost unul dintre cei mai puternici opozanţi ai PSD-ului în perioada 2000-2004, vorbea despre „mafia lui Adrian Năstase”, erau Bittner, Petrache şi Cocoş si era întotdeauna un al patrulea, Gabriel Oprea. Sigur că domnul Cocoş dispare, uşor-uşor, din discursul adversarului lui Năstase, undeva la începutul lui 2004. Între timp, doamna Udrea devine consilier PNL la Primăria Capitalei. Eram sigură că în momentul în care o vom anunţa pe Elena Udrea va apărea această discuţie despre faptul că era soţia domnului Cocoş. Aşa s-a şi întâmplat atunci când a angajat-o, dar a fost asumat de către preşedinte”, spune Adriana Saftoiu.

Fostul purtător de cuvânt de la Cotroceni descrie şi atmosfera tensionată de la Palat.

„Era o tensiune în ideea că preşedintele ne suspecta că n-o integrăm. (…) Am înţeles foarte repede că Elena Udrea era proiectul politic al preşedintelui. Tristeţea era că n-o spunea, asumat”, a mai spus Săftoiu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.