Adriana Săftoiu face noi dezvăluiri despre Udrea și Băsescu

Share:

Traian Băsescu îl înfiera pe Dorin Cocoş până în 2004, dar a uitat de el odată ce Elena Udrea i-a devenit apropiată, spune Adriana Săftoiu. Fostul purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale a povestit, într-un nou interviu, că atmosfera la Cotroceni era tensionată deoarece Traian Băsescu îşi acuza consilierii că nu o integrează în echipă pe Elena Udrea, la acea vreme şefa Cancelariei.

„Preşedintele României din 2005, care a fost unul dintre cei mai puternici opozanţi ai PSD-ului în perioada 2000-2004, vorbea despre „mafia lui Adrian Năstase”, erau Bittner, Petrache şi Cocoş si era întotdeauna un al patrulea, Gabriel Oprea. Sigur că domnul Cocoş dispare, uşor-uşor, din discursul adversarului lui Năstase, undeva la începutul lui 2004. Între timp, doamna Udrea devine consilier PNL la Primăria Capitalei. Eram sigură că în momentul în care o vom anunţa pe Elena Udrea va apărea această discuţie despre faptul că era soţia domnului Cocoş. Aşa s-a şi întâmplat atunci când a angajat-o, dar a fost asumat de către preşedinte”, spune Adriana Saftoiu.

Fostul purtător de cuvânt de la Cotroceni descrie şi atmosfera tensionată de la Palat.

„Era o tensiune în ideea că preşedintele ne suspecta că n-o integrăm. (…) Am înţeles foarte repede că Elena Udrea era proiectul politic al preşedintelui. Tristeţea era că n-o spunea, asumat”, a mai spus Săftoiu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.