Gâlcă, încurajat de o glorie a Stelei

Share:

Costel Gâlcă a câștigat tot ce se putea pe plan intern cu Steaua în acest sezon, dar a fost înlocuit de Gigi Becali cu Mirel Rădoi.

Gabi Balint, câștigător cu Steaua a Cupei Campionilor în 1986, l-a felicitat pe Gâlcă pentru performanța din acest an și l-a “înțepat” pe patronul Stelei. Balint a lăsat să se înțeleagă că Gâlcă a refuzat să i se facă echipa de către Becali, lucru de admirat.

“Costele, bravo! Bravo pentru toate cele trei trofee, bravo pentru faptul că nu ai renunțat în momentele grele, bravo pentru că până la urmă ai reușit să-ți impui punctul de vedere și ai câștigat pe mâna ta. Știm amândoi la ce m-am referit. Ia-ți cardul gold și du-te să demonstrezi mai departe, dar mult mai departe de ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Lasă-ne pe noi să luptam cu insolvențele, cu falimentele, cu promisiunile deșarte, cu Dumnezeii noștri care ne baga în Champions League și mai departe, în primăvară, vară, toamnă….și apoi o luăm de la capăt. S-a încheiat cel mai slab sezon de când am învățat să lovesc mingea. Scuzați-mă, dacă am fost prea dur! E, doar, o părere”, a scris Balint pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.