Aplicație pe telefon pentru loteria bonurilor fiscale

0

Autoritățile vor să creeze o aplicație pentru telefon prin care bonurile fiscale să fie fotografiate și transmise în vederea introducerii în loteria bonurilor fiscale, a declarat ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

„A fost adus un amendament în Camera Deputaților, având în vedere numărul foarte mare de câștigători, pentru a crește câștigul pe care cei norocoși pot să-l primească. Acesta presupune că, dintre toate bonurile extrase, vor fi 100 către care se vor împărți câștigurile”, a spus Eugen Orlando Teodorovici.

Ministrul Finanţelor a vorbit despre o aplicație pentru telefoane mobile prin care bonurile fiscale să intre în loterie.

„Sperăm ca până la finalul acestui an să avem acest sistem printr-o aplicație a telefonului pentru a încuraja acest lucru și pentru a crește numărul bonurilor fiscale care intră în această competiție. Adică, într-o lună de zile, toate bonurile să intre în această competiție. Pur și simplu se va poza acest bon și va fi trimis către sistemul central”, a afirmat încrezător Eugen Teodorovici.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.