Dan Diaconescu contestă regimul de detenție

Share:

Dan Diaconescu contestă marți în instanţă regimul de detenţie din Penitenciarul Rahova. Acesta vrea să-şi execute pedeasa în regim deschis sau semideschis, după ce în luna martie a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj. Comisia penitenciarului a decis un regim închis de detenţie în cazul lui Diaconescu, informează B1 TV.

Ajuns în spatele gratiilor în urma condamnării la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj, Dan Diaconescu contestă în instanţă regimul de detenţie din penitenciarul Rahova. Acesta a făcut o cerere pentru a executa pedeapsa într-un regim deschis sau semideschis. O măsură mai blândă decât cea decisă de comisia penitenciarului, care a hotărât un regim închis de detenţie în cazul lui Dan Diaconescu.

Pe 4 martie, acesta a fost condamnat pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Diaconescu le-a cerut 200.000 de euro si respectiv 100.000 de euro pentru a nu difuza campanii de presa impotriva lor, în care erau dezvăluite presupuse fapte de coruptie. După aflarea sentinţei, fostul patron OTV a aşteptat să fie săltat de acasă de către poliţişti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.