Doctoriță șpăgară, reangajată ca manager de spital

0

La cinci luni după ce a fost fost prinsă în flagrant luând mită de la studenţi, Carmen Dorobăţ a fost instalată ca manager cu drepturi depline la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Surpriză uriaşă în lumea medicală ieşeană. Medicul Carmen Dorobăţ, arestată la sfârşitul lunii ianurie de procurorii DNA pentru luare de mită, a fost reinstalat în funcţia de manager al Spitalului de Boli Infecţioase.

La o lună şi jumătate după ce a stat în arestul  Poliţiei, judecătorii au înlocuit măsura arestului  preventiv cu aceea a arestului la domiciliu. Acum, şi această măsură a fost înlocuită cu măsură  controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Carmen Dorobăţ a fost reţinută pentru luare de mită, fiind acuzată că ar fi luat bani de la studenţi pentru promovarea examenelor. În vârstă de 55 de ani, Dorobăţ este doctor în ştiinţe medicale şi profesor la UMF Iaşi din anul 2004,ea predând disciplina Boli Infecţioase. Dorobăţ este membră în mai multe asociaţii medicale internaţionale, fiind autoare a mai multor lucrări ştiinţifice.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.