Iohannis are un nou consilier

0

Preşedintele Klaus Iohannis are un nou consilier de stat la Departamentul Sănătate Publică. Şeful statului a numit-o pe Diana Loreta Păun în această funcție.

Păun este manager al Institutului Național de Endo-crinologie – PARHON (2006-2015) și medic endo-crinolog dar şi conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Conform CV-ului său, Păun a urmat, printre altele, studii universitare de masterat cu durata de 3 semestre cu tema „Managementul educaţional în cultura de securitate” la Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul”, anul universitar 2009-2010, scrie Mediafax.

În perioada aprilie – iunie 2009, a frecventat cursurile postuniversitarea cu durata de 3 luni în specializarea „Introducere în securitate naţională” la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” – Colegiului Național de Apărare.

 Potrivit site-ului SRI, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” este instituţia de învăţământ superior din Serviciul Român de Informaţii care pregătește ofiţeri operativi, ofiţeri analişti şi experţi în domeniul informaţiilor de securitate.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.