Teodorovici vrea adoptarea cât mai rapidă a noului Cod Fiscal

0

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a precizat la România TV că deflaţia este sub control odată cu intrarea în vigoare a legii reducerii TVA la alimente şi că următoarele negocieri care se vor purta cu FMI vor viza aplicarea Codului Fiscal.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a explicat, la România TV, că Guvernul va găsi resurse pentru a acoperi „gaura” din buget provocată de dublarea alocaţiilor pentru copii.

„Deflația este sub control, nu cred că va produce acele efecte negative la care se gândesc specialiștii. Când propui o inițiativă legislativă trebui să spui și de unde vin bani. Anul acesta găsim bani pentru a acoperi această alocație și pentru anul viitor vom găsi resurse. Vom discuta și cu FMI și Comisia Europeană, care vin luna aceasta la București (…) Codul Fiscal este la Parlament, sunt dezbateri în comisii”, a precizat ministrul Eugen Teodorovici, adăugând că şi-ar dori ca actul normativ să fie aprobat cât mai repede, mai ales că semnalele de la Fondul Monetar Internaţional sunt „foarte bune”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.