Emisiunea de titluri de stat pentru populație trebuie promovată!

0

Programul Fidelis – emisiune de titluri de stat pentru populație, derulat prin mecanismul Bursei de Valori București, se adresează investitorilor individuali și trebuie bine promovat, ca oamenii să înceapă să investească în titluri financiare ca alternativă, a declarat, miercuri, președintele Autorității de Supraveghere Financiară, Mișu Negrițoiu, într-o conferință de presă la BVB.

„Programul se adresează investitorilor individuali. (…) Acest program trebuie bine promovat, este un program pilot, o emisiune, dar trebuie bine promovată, ca oamenii să înceapă să investească în titluri financiare ca alternativă.

Pentru asta, atât sindicatul bancar, care se ocupă de această emisiune, dar și noi, o să stimulăm un program de promovare și publicitate, astfel încât un crescător de oi din vârful muntelui care face bani și nu-i mai investește în dezvoltarea proprie să poată să cumpere titluri de stat. Este cel mai bun, cel mai sigur instrument”, a spus Negrițoiu.

Acesta a subliniat că Autoritatea de Supraveghere Financiară, deși are rol de supraveghere și reglementare, și-a asumat un rol activ în dezvoltarea piețelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.