Centrul de Fertilitate Polisano, proceduri gratuite de fertilizare in vitro

0

Centrul de fertilitate FIV Polisano se numără printre cele zece clinici din țară selectate de Ministerul Sănătății în Programul național gratuit de fertilizare in vitro.

Statisticile la nivelul României sunt îngrijorătoare. Unul din șase cupluri se confruntă cu problema infertilității, o situație delicată și cu un puternic impact emoțional asupra partenerilor. Din aceste considerente, anul acesta programul va avea alocat un buget de 1.857.000 lei la nivel național, ceea ce înseamnă că aproximativ 300 de cupluri vor putea beneficia de proceduri de fertilizare in vitro subvenționate de stat. Ministerul va deconta o singură procedură HIV, în valoare de aproximativ șase mii de lei, iar pentru a beneficia de această finanțare, cuplurile trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să aibă asigurare medicală, femeile să nu depășească 40 de ani, să aibă indexul de masă corporal cuprins între 20 și 25, iar rezerva ovariană să fie în limite normale.

Centrul FIV Polisano este una dintre cele mai mari clinici de fertilizare din România, având o rată de succes de 56%, aproape dublu față de media europeană (32%). În cadrul centrului s-au efectuat peste 300 de proceduri de fertilizare în 2014.

Selecția clinicii FIV Polisano s-a realizat în baza criteriilor de eligibilitate stabilite prin Ordinul 386/ 2015 privind aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor naționale de sănătate publică pentru anii 2015 și 2016.

Centrul de fertilitate FIV Polisano oferă serviciile medicale de reproducere umana asistată de tipul inseminarii intrauterine, fertilizare in vitro simplă sau cu ICSI (Injectare Intracitoplasmica de Spermatozoizi), analize hormonale și uzuale complete, histerosalpingografie, laparoscopie diagnostică și terapeutică, histeroscopie, intervenții chirurgicale, spermogramă, spermocultură, puncție testiculară. Mai mult, clinica operează cu metode de tratament moderne de reproducere asistată, precum cultura de blastocist, care aduc o rată de succes mult mai mare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.