ROOFTOP CINEMA: o călătorie cu filme la înălţime!

0

ROOFTOP CINEMA sau cum DESCHIS Gastrobar se transformă în cinema.

Când vine vara în Bucureşti şi nu îţi mai gaseşti locul sub acoperiş, te asteaptă o călătorie cu filme la înălţime. În fiecare joi te provocăm la explorare în scurtmetraje.

4 iunie: SUMMER

Rooftop Cinema se deschide cu o selecţie de filme scurte numai bune pentru a da startul verii. Favoritul nostru este COMME LE TEMPS PASSE, o comedie franţuzească despre vacanţă şi reîntâlnirea cu prietenii vechi, câştigătoare a Premiului publicului la festivalul de film de la Clermont Ferrand.

11 iunie: BEST OF FILMUL DE PIATRA

Filmul de Piatra, un festival drag nouă, dă startul înscrierilor de scurtmetraje pentru editia din 2015 – pretext perfect să ne întălnim pe acoperiş să vizionăm premiatele anului trecut. Selecţia cuprinde filme scurte romaneşti şi bune printre care şi documentarul VIBRAȚIA, o expunere a fenomenului vibraţiei pornind de la o teorie fizică şi descris prin variatele sale modalităţi de percepţie

18 iunie: DRINKS

În anotimpul cald băuturile par să se reinventeze. Cu un amestec de ficţiune şi documentar, explorăm reţete si faţete ale băuturilor bune. De râs sub cerul liber la ONE SQUARE MILE OF EARTH în care un iepure, o broască, un urs, o gâscă, un hipopotam şi-o veveriţă intră într-un bar. Mai departe îşi face magia umorul lui Jeff Drew.

25 iunie: FESTIVALS AROUND THE WORLD

Pe 25 iunie, timp de doua ore, vom călători in festivalurile din jurul lumii prin intermediul unei selecţii de videouri de prezentare şi spoturi care să te motiveze să-ţi faci planul de vacanţă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.