Oprescu l-a suspendat din funcția de consilier pe Solomon Wigler

Share:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a suspendat din funcția de consilier pe Solomon Wigler, reținut de DNA pentru trafic de influență.

„Primarul General al Municipiului București a luat măsurile care se impun în conformitate cu legislația în vigoare, procedând la suspendarea domnului Solomon Wigler din funcția de consilier. Primăria Municipiului București a pus și pune la dispoziția organelor de cercetare toate informațiile, documentele și înscrisurile solicitate de către acestea”, se precizează într-un comunicat remis joi de PMB.

Solomon Wigler a fost reținut de procurori pentru trafic de influență și va fi prezentat joi la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a anunțat DNA printr-un comunicat transmis Agerpres.

DNA susține că Solomon Wigler, în calitate de consilier personal al primarului Capitalei, a primit, în mai multe tranșe, 204.000 euro de la un om de afaceri pentru a interveni în vederea inițierii și votării unor proiecte de hotărâri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.