Transfer de senzație la Steaua!

0

Plecarea lui Geidrius Arlauskis a lăsat Steaua descoperită, chiar dacă trupa din Ghencea mai are în acest moment doi portari, Valentin Cojocaru și Florin Niță.

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, insistă pentru transferul lui Mario Felguieras. Fostul portar al CFR-ului s-a mutat din iarnă în Turcia, la Konyaspor, însă nu a reușit să se impună din cauza problemelor de sănătate. Steaua a mai fost interesată de achiziția portughezului, însă nu a reușit să ajungă la un acord cu formația din Gruia.

Fost portar de clasă, Duckadam l-a recomandat pe ”Super Mario” lui Gigi Becali și crede că lusitanul ar reprezenta o soluție mai bună decât Peterson Pecanha sau Silviu Lung Jr. Față de primul dintre aceștia, Felguieras are și avantajul vârstei, iar comparativ cu Lung Jr. este chiar mai ieftin.

“Avem doi portari valoroși, dar din păcate nu au încă experiență internațională. Această experiență se câștigă doar prin jocuri. Ar mai putea fi și Felgueiras, care a fost la CFR Cluj. Dar nu știu în ce stadiu e acum, că a fost accidentat. Poate fi un transfer foarte reușit”, a spus eroul de la Sevilla, la Dolce Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.