Adrian Nour si Trio Zamfirescu concertează la Teatrelli

0

Teatrelli – sala de spectacole a Centrului de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti (creart) găzduieşte vineri, 19 iunie, ora 20.00, un concert Adrian Nour şi Trio Zamfirescu.

Adrian Nour  este un actor pasionat de muzică, dans și pantomimă, membru al companiilor conduse de Dan Puric și Gigi Caciuleanu și colaborator al mai multor teatre bucureștene. Începe să cânte în timpul facultății alături de Puiu Crețu („Cristal”), mai apoi devine solistul trupei gălățene „Avantgarde” și lansează alături de ei albumul „Nu renunța”. În 2013 participă la „Vocea României” și ajunge până în finala concursului. În prezent cântă alături de Trio Zamfirescu și trupa de jazz „Cantaloop”.

Fraţii Georgeta, Ionuţ şi Stan Zamfirescu sunt unanim recunoscuţi ca cei mai buni chitarişti din Romania, fiind deţinătorii premiului întâi la toate competiţiile naţionale de gen şi repurtând rasunătoare succese pe plan european. Trio Zamfirescu s-a născut din dorinţa de a reda şi transmite acea trăire pasională regăsită în stilul flamenco, prin etalarea unei palete largi de expresie de la profunzimea stărior meditative, la intensitatea pasajelor de viruozitate.

Adrian Nour și Trio Zamfirescu s-au întâlnit pentru prima dată pe scenă în finala de la Vocea României unde au interpretat împreună Loucura, un fado portughez.

Astfel, cei patru își propun să vă ofere un regal muzical-artistic extrem de variat, realizat într-o manieră rafinată și originală!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.