Monica Macovei a înregistrat partidul M10

0

Monica Macovei a declarat că în cursul zilei de miercuri a fost înregistrat partidul M10, care are și o comisie de integritate cu persoane din societatea civilă.

”Suntem un partid care vrea să schimbe ce nu e bine și să elimine ce e rău și putred. Avem o comisie de integritate care are în componență persoane din societatea civilă care nu fac parte din partid. Se elimină orice risc de aranjament”,a declarat Macovei joi seara, la B1TV.

Monica Macovei a spus că în ultima săptămână s-au înscris în jur de 233 de persoane în partidul M10, fără să țină cont de cei 25.000 de oameni care au semnat pe baza legii vechi.

”Ne diferențiază Comisia de integritate care are un drept de veto. Vrem să susținem și independenții. Poate sunt oameni care vor să candideze, dar nu vor să intre într-un partid. Noi suntem împotriva acestei clase politice corupte, învechite, care face afaceri murdare. De 25 de ani sunt aceeași.  Și noi ne-am săturat de sărăcie, de corupție. Vrem politicieni care să își țină mâna în buzunarul lor, nu al nostru”, a afirmat Macovei despre noul partid înregistat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.