Lord of the Dance revine la București

Celebra trupă de dans irlandez Lord of the Dance revine în această toamnă la Brașov, cu cel mai nou show, „Dangerous Games”, prezentând noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley, se arată într-un comunicat de presă transmis Agerpres, de organizatori.

„Beneficiind de o abordare nouă și neașteptată, „Dangerous Games” propune publicului momente coregrafice incendiare — la propriu, efecte vizuale, jocuri de lumini și laser. Surpriza acestui show va dezvălui brașovenilor ceea ce până nu de mult ținea de domeniul filmelor SF. Uimitorului spectacol i-au fost adăugate și proiecții holografice 3D, un sistem ce oferă iluzii optice tri-dimensionale, pentru o experiență unică, de neuitat!”, se arată în comunicatul de presă.

În noul spectacol, lupta dintre forțele Binelui și cele ale Răului e dusă la extrem cu ajutorul efectelor speciale, încrâncenarea personajelor din poveste atingând cote maxime. Aceleași două frumuseți se luptă pentru dragostea lui Lord Of The Dance, interpretat cu mare succes de carismaticul James Keegan. Zeci de personaje fantastice vor purta publicul într-o lume de basm, în care personajele pozitive vor sta pe aceeași scenă cu spiritele rele, se vor lupta și vor pierde sau vor câștiga rând pe rând, libertatea fiind premiul pe care toate îl vor împărți la final, precizează sursa citată.

Brașovenii vor putea vedea 21 de scene de dans, în care efectele speciale, jocurile de lumini, efectele pirotehnice spectaculoase, costumele noi și viu colorate și muzica dramatică vor pune în valoare zecile de personaje ce dansează cu o acuratețe maximă.

„Spectatorii vor avea parte de multe surprize, dintre care putem dezvălui doar câteva: proiecțiile holografice 3D, muzica compusă de Gerard Fahy și participarea membrei Girls Aloud-Nadine Coyle”, se arată în comunicat.

Acest „show time extravaganza”, cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times, a realizat de fiecare dată spectacole cu casa închisă, încântând milioane de fani. „Zecile de țări în care au depășit orice record de box-office dovedesc faptul că indiferent de vârstă, sex sau cultură, oamenii iubesc show-ul irlandezilor, suportul fanilor reprezentând întotdeauna o sursă de inspirație, atât pentru cei de pe scenă cât și pentru cei din spatele scenei, pentru a aduce lumii cel mai grandios show din istoria divertismentului”, se mai precizează în comunicatul citat.

Spectacolul are loc pe 7 octombrie, la Sala Sporturilor din Brașov, iar prețurile biletelor sunt următoarele: 300 de lei categoria VIP, 250 de lei categoria 1, 200 de lei categoria 2, 150 de lei categoria 3, 100 de lei categoria 4. Biletele pot fi achiziționate de la Sala Patria, Teatrul „Sică Alexandrescu”, Librăria „St.O.Iosif”, Magazinele Flanco, Domo, Vodafone și Orange.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.