Propunere șoc: Liga I ar putea avea 20 de echipe!

0

Oţelul Galaţi a retrogradat din Liga I, dar are o propunere şocantă pentru Liga Profesionistă de Fotbal.

Oţelul Galaţi cere, prin intermediul unui comunicat de presă, un campionat al Ligii I cu 20 de echipe, relatează Romaniatv.net.

„Clubul nostru se arată contrariat de propunerea venită dinspre ISB Media Holding LTD şi Liga Profesionistă de Fotbal de reducere a sumelor din drepturile de televiziune alocate cluburilor din Liga 1. Evident că nu putem fi de acord cu o astfel de propunere care este cel puţin „şmecherească”.

În momentul în care reprezentanţii cluburilor au votat schimbarea sistemului competiţional, precum şi reducerea numărului de echipe din Liga I, au făcut-o având convingerea că sumele primite vor creşte, aşa cum era stabilit. În cazul în care aceste sume urmează a fi reduse este logic că votul reprezentanţilor cluburilor devine nul, iar sistemul competiţional trebuie modificat ca atare. Dacă echipele participante în Liga I ar fi fost înştiinţate la începutul returului de aceste tentative de modificări din mers, probabil că toate competitoarele ar fi avut o altfel de motivaţie.

Ca atare, după analiza documentelor primite, clubul Oţelul Galaţi propune ca începând din sezonul care urmează Liga I să fie formată din 20 de echipe”, se arată în comunicatul grupării de la Dunăre.

Adunarea Generală a LPF, programată luni, de la ora 11:00, va avea pe ordinea de zi situaţia legată de drepturile TV, fiind posibilă schimbarea sistemului competiţional cu 14 echipe, play-off şi play-out.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.