PNL nu recunoaște legitimitatea premierului Ponta

Share:

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta, context în care vor boicota acțiuni care îl implică, cu excepția moțiunii de cenzură și a dezbaterii solicitării DNA în cazul său.

„PNL nu mai recunoaște legitimitatea lui Victor Ponta ca prim ministru, cu excepția moțiunii de cenzură și discutarea în Cameră privind avizul la cererea DNA vom refuza să participăm la orice act politic care îl vizează pe Victor Ponta”, a spus Gorghiu, într-o conferință de presă.

Ea a arătat că luni și marți se va discuta despre boicotarea oricăror situații la care participă Victor Ponta.”Mă întreb dacă va avea obrăznicia să se prezinte la Cotroceni sau marți la CSAT”, a spus Gorghiu.

Ea îi sugerează lui Ponta să nu participe luni la consultările președintelui Iohannis cu liderii partidelor și formațiunilor parlamentare.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat vineri că procurorii au dispus începerea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor, în dosarul de corupție de la companiile energetice Turceni și Rovinari privind încheierea unor contracte de asistență juridică.

Comisia juridică a Camerei Deputaților se va reuni luni pentru a discuta despre scrisoarea procurorului general referitoare la formularea cererii de începere a urmăririi penale față de premierul Victor Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.