Petrolul Ploiești a perfectat trei noi transferuri

Share:

Echipa de fotbal Petrolul Ploiești a reușit să perfecteze trei noi transferuri în vedea noului sezon, potrivit site-ului oficial al clubului, toți trei fiind străini.

Sanaa Altama (ex-Oțelul Galați), Jeremy Faug-Porret (ex-FC Botoșani) și Ismail Ahmed Kadar Hassan au semnat cu gruparea ”galben-albastră” angajamente pe durata a trei ani.

Mijlocașul central francez Sanaa Altama (24 ani) a evoluat în această primăvară tot în Liga I, pentru Oțelul Galați. Născut în Franța, la Lille, Altama a mai jucat în cariera sa la OSC Lille, FCO Dijon și Mouscron-Peruwelz (Belgia). Altama a lucrat la Oțelul și cu actualul antrenor al Petrolului, Tibor Selymes.

Și Jeremy Faug-Porret (28 ani) are experiență în România, returul ultimei stagiuni găsindu-l în tricoul lui FC Botoșani. Francezul poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca fundaș stânga, iar înainte de a ajunge în Liga I a petrecut trei ani în Bulgaria, acolo unde s-a aflat sub contract cu Cernomoreț Burgas (2011-2013) și cu ȚSKA Sofia (2013-2014).

Mijlocașul de bandă Ismail Ahmed Kadar Hassan (28 ani) și-a făcut junioratul făcut la Lille, după care a jucat în prima ligă din Slovacia, pentru Dunajska Streda, și în eșalonul de elită din Algeria, la ASO Chlef, iar ultima dată a purtat tricoul echipei franceze Epinal. Fotbalistul care are cetățenie franceză a disputat și 10 partide pentru naționala statului Djibouti.

Săptămâna trecut, Petrolul îl transferase pe atacantul francez Harlem-Eddy Gnohere, care a semnat un contract pe o perioadă de trei ani.

Petrolul s-a despărțit de patru jucători la finalul sezonului trecut, Pablo De Lucas, Sebastian Gallegos, Ioan Filip și Victor Astafei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.