Timişoara Gospel Project, o aventură muzicală

0

Peste 100 de corişti amatori, orchestra Filarmonicii Banatul şi un band rock participă la cea ce-a XI-a ediţie a evenimentului Timişoara Gospel Project în perioada 12-21 iunie 2015, care se va încheia cu două concerte pe scena Filarmonicii „Banatul”, în 20 şi 21 iunie.

Timişoara Gospel Project este un proiect coral ieșit din tipare, o aventură muzicală pusă în slujba unui scop caritabil, care adună pentru doar zece zile amatori de toate vârstele şi ocupaţiile, de orice etnie și confesiune sau fără apartenență religioasă, dar având cu toţii în comun “muzica în sânge şi un strop de nebunie” și dorința de a susține o cauză bună. A fost iniţiat în 2005 de dirijorul Dominic Samuel Fritz.

Începând din 2007, Timișoara Gospel Project canalizează entuziasmul coriștilor și succesul la public către o cauză: strângerea de fonduri pentru Centrul de Îngrijire Paliativă „Casa Milostivirii Divine”. Hospice-ul este singura instituţie de acest gen din vestul României, oferind pacienţilor aflaţi în faza terminală a unei boli incurabile posibilitatea de a petrece ultimele zile din viaţa lor cu demnitate, asigurându-le îngrijire medicală și asistență psihologică și spirituală.

Ediţia jubiliară din 2014 a Timişoara Gospel Project a adus Hospice-ului suma record de aproape 19000 de lei.

Concertele vor începe la ora 19.00.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.