Dragomir prevede un cutremur în Liga I

0

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a anunțat că procurorii DNA și Consiliul Concurenței vor interveni în forță în cazul vânzării drepturilor TV ale Ligii I.

Dumitru Dragomir l-a atacat dur pe urmasul sau, Gino Iorgulescu, cel care a insinuat recent ca detine documente comprimitatoare despre fostul sef al LPF.

 „Ce-l retine sa nu scoata documentele? I-am dat vreo spaga de nu le scoate? Il intereseaza problemele mele, dar pe ale lui nu-l intereseaza? Are mari probleme! A dat drepturile TV fara licitatie. O sa vedeti ce vine de la Consiliul Concurentei si de la DNA. De ce nu face contractul public? Unde sunt garantiile contractului? Sa isi vada de treburile lui! Iar daca are ceva, atunci sa iasa la televizor si sa spuna!”, a acuzat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Dumitru Dragomir sustine ca o ancheta a Consiliului Concurentei in cazul vanzarii drepturilor TV a fost blocata politic: „Consiliul Concurentei a fost oprit deocamdata de la treaba asta. Cineva politic a oprit Consiliul Concurentei, dar totul va exploda, o sa vedeti!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.