Stanciu : Votul din Parlament arată că legea nu e egală pentru toți!

0

Președintele ÎCCJ, Livia Stanciu, a declarat miercuri că ceea ce s-a întâmplat la Camera Deputaților, la votul privind cererea de încuviințare a începerii urmăririi penale în cazul premierului Victor Ponta, demonstrează că legea nu este egală pentru toți cetățenii României.

Întrebată, la sosirea la sediul CSM, despre declarația președintelui Klaus Iohannis, care a catalogat ca ”o zi tristă pentru democrație” votul de marți din Camera Deputaților, aceasta a afirmat: Ceea ce s-a întâmplat în Parlament, din punctul meu de vedere, demonstrează că legea nu este egală pentru toți cetățenii României”.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat marți, cu privire la votul Parlamentului în cazul lui Victor Ponta, că este o zi „tristă” pentru democrație, arătând că „să distrugi instituții și principii pentru a salva cariera unei persoane este inacceptabil”.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta cu 231 de voturi pentru și 120 împotrivă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.