Transferurile verii la Steaua

Share:

Mirel Rădoi i-a solicitat lui Gigi Becali să se implice direct pentru a-i readuce la echipă pe Lucian Sânmărtean și Claudiu Keșeru. Ultimul poate ajunge în Ghencea sub formă de împrumut.

Steaua a avut un retur extrem de dificil în Liga 1 și a câștigat titlul la mustață, după un duel pe viață și pe moarte cu ASA Târgu Mureș. Plecările lui Claudiu Keșeru, Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala au slăbit serios echipa, iar asta s-a văzut clar în partea a doua a campionatului. Deși la finalul turului aveau 13 puncte în fața celor de la ASA, steliștii s-au văzut la un moment dat depășiți în clasament, iar emoțiile au fost mai mari ca oricând.

Pus în gardă de problemele care au afectat Steaua în retur, Mirel Rădoi i-a cerut lui Gigi Becali să facă totul pentru a-i readuce la echipă cel puțin pe Lucian Sânmărtean și Claudiu Keșeru. ”Cu ei ajungem sigur în grupele Ligii Campionilor. Fă ceva, nașule, ei ar fi cele mai importante transferuri pentru noi”, s-a rugat Rădoi. Iar patronul a promis că va încerca să-i ia înapoi pe cei doi. A discutat deja personal cu Claudiu Keșeru, iar acum așteaptă să vadă ce se va întâmpla la Al-Ittihad. După un sezon slab, saudiții par deciși să renunțe la Victor Pițurcă, dar și la jucătorii aduși de român, ceea ce înseamnă că, teoretic, Sânmărtean și Szukala ar putea să revină la Steaua. Însă totul depinde de decizia care va fi luată în următoarele zile de șeicii care dețin clubul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.