Un om de afaceri din Buzău s-a sinucis!

0

Un om de afaceri din judeţul Buzău a fost găsit mort, miercuri seară, lângă un post de transformare a energiei electrice, anchetatorii considerând că este vorba de o sinucidere întrucât au găsit în maşina bărbatului un bilet de adio în care menţiona neînţelegeri cu partenerii de afaceri.

Bărbatul, care avea 59 de ani, era proprietarul unei balastiere în localitatea Cilibia, judeţul Buzău, iar parteneri de afaceri îi erau un cumnat al său şi un prieten.Potrivit cunoştinţelor, cei trei nu se mai înţelegeau, iar bărbatul de 59 de ani era tot mai stresat în ultima vreme, relatează Romaniatv.net.

Miercuri seară, el a fost găsit mort lângă un transformator aflat la circa 20 de kilometri de oraşul Buzău, descoperirea fiind făcută de cumnatul bărbatului.

Iniţial, anchetatorii au crezut că este vorba despre un accident, însă ulterior în maşina bărbatului decedat poliţiştii au găsit un bilet de adio în care omul de afaceri a menţionat despre neînţelegerile cu partenerii săi şi şi-a cerut scuze familiei pentru gestul la care a recurs.

În aceste condiţii, poliţiştii consideră că este vorba despre o sinucidere. Omul de afaceri era căsătorit şi avea un copil.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.