Gorghiu crede că o moțiune de cenzură va avea succes la toamnă!

0

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri că rezultatul înregistrat la moțiunea de cenzură înseamnă „lipsă de respect și sfidare din partea lui Ponta și a colegilor din PSD” față de românii din țară și străinătate și a afirmat că PNL va mai avea un asemenea demers în toamnă, care, cu siguranță, va avea succes.

„Este un rezultat care, din punctul nostru de vedere, înseamnă mult. Înseamnă lipsă de respect și sfidare din partea lui Ponta și a colegilor din PSD față de românii din țară și din străinătate care, din păcate, nu vor putea să-și exercite dreptul de vot, așa cum prevede Constituția. (…) Nu este niciun fel de problemă, Ponta va pleca. Că nu a plecat astăzi, va pleca mâine, zilele următoare. Finalul carierei domniei sale este clar, este așteptat și vă mărturisesc că nu vom sta cu mâinile încrucișate chiar dacă astăzi nu a avut succes moțiunea noastră de cenzură, o moțiune de cenzură în toamnă împotriva Guvernului lipsit de legitimitate cu siguranță va avea succes”, a precizat Gorghiu.

Liderul PNL a adăugat că dezbaterea din Parlament, chiar dacă nu a avut ca finalitate „picarea Guvernului Ponta”, a însemnat un semnal de alarmă „extrem de puternic”.

„Veți vedea că votul prin corespondență va deveni realitate. Va pica Ponta în foarte scurt timp, căci nu mai are altă variantă de alegere și noi, cei din PNL, vom promova această lege, care le va oferi românilor posibilitatea să voteze de oriunde se află”, a susținut ea.

Cât privește depunerea unei noi moțiuni de cenzură, Gorghiu a spus că deocamdată nu s-a decis nimic.

„Nu am decis deocamdată nimic, eu și domnul copreședinte Vasile Blaga vom pune această temă în discuția ședinței de conducere, dar vă asigur că toamna va însemna o nouă moțiune de cenzură din partea PNL. Suntem partid de opoziție și opțiunea noastră categorică este aceea de a îndepărta un Guvern toxic pentru România. Nu am stabilit niciun fel de calendar deocamdată”, a conchis copreședintele liberal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.