Iohannis vrea să se adreseze Parlamentului

Președintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului Strategia Națională de Apărare a Țării, informează Administrația Prezidențială.

De asemenea, Klaus Iohannis le-a transmis președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, în conformitate cu prevederile art. 88 din Constituția României, solicitarea de a adresa Parlamentului un mesaj referitor la Strategia Națională de Apărare a României pe 22 iunie, începând cu ora 17.00, relatează Romaniatv.net.

 „Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a trimis vineri, 12 iunie a.c., Parlamentului României, Strategia Naţională de Apărare a Ţării. Totodată, domnul Președinte Klaus Iohannis a transmis Președintelui Senatului, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, și Președintelui Camerei Deputaților, domnul Valeriu Zgonea, în conformitate cu prevederile Art. 88 din Constituţia României, republicată, solicitarea de a adresa Parlamentului un mesaj referitor la Strategia Națională de Apărare a României, în ședința reunită a celor două Camere, luni, 22 iunie a.c., începând cu ora 17.00”, se precizează într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.