Traian Băsescu va participa la alegerile PMP Iași

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu va veni duminică la Iaşi. Băsescu este invitatul de onoare al Conferinţei Judeţene a PMP, care se va desfăşura la Centrul de Conferinţe „Pro­videnţa“.

La ora 9 va începe şedinţa Con­siliului Naţional al PMP, la care vor participa toţi liderii filialelor judeţene ale partidului şi parlamentarii acestuia. De la ora 11 se vor desfăşura alegerile pentru desemnarea conducerii filialei judeţene a PMP. Singurul candidat la funcţia de preşedinte al filialei este deputatul Petru Movilă. În afara confirmării acestuia, urmează să mai fie desemnaţi 6 vicepreşedinţi, 12 secretari executivi, un trezorier şi preşedinţii comisiei de cenzori şi de integritate.

De la ora 14 va avea loc întâlnirea regională a PMP, la care va participa şi Traian Băsescu.„La întâlnire vor participa membrii noştri, ca şi simpatizanţii. Uşa este deschisă pentru toţi ieşenii care vor să-l vadă pe Traian Băsescu şi să discute cu el. Îi aşteptăm cu dragă inimă pe toţi cei care vor dori să vină“, a spus Movilă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.