Consiliul de Administrație al Poștei Române va fi schimbat

0

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Poştei Române, Ludwik Sobolewski, convoacă acţionarii operatorului la data de 15 iulie pentru a aproba revocarea şi înlocuirea actualilor membri ai CA, numiţi în iunie anul trecut.

Candidații care vor demonstra că beneficiază de un istoric profesional solid, cu experienţă în poziţii de management de top sau în consilii de administraţie ale unor companii naţionale/întreprinderi de stat sau societăţi comerciale relevante cu un număr de peste 5.000 de angajaţi şi care să fi avut cunoştinţă sau conexiune cu provocările generate de transformările pieţei serviciilor poştale, financiar-bancare, logistice vor fi în avantaj.

Aplicaţiile pentru aceste poziţii trebuia depuse până la 28 mai, iar cei care nu primesc o invitaţie la interviu până pe 1 iulie sunt consideraţi respinşi.

Operatorul de servicii poştale, controlat de stat, prin Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI), în proporţie de 75% şi de Fondul Proprietatea (25%), a publicat la sfârşitul lunii aprilie un anunţ de recrutare pentru poziţiile de membri în CA şi de director general al companiei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.