Cultură şi sport în Târguşorul Brâncovenilor, Parcul Mogoşoaia

0

Weekend-ul se apropie cu paşi repezi şi în toate sâmbetele şi duminicile în parcul Mogoşoaia sunt pregătite o serie de evenimente.

Sâmbătă vom  începe la ora 14.00 cu un concert de jazz alături de Florin Dinu Jazz Band şi ca să vă introducem mai mult în atmosfera concertului vrem să împărtăşim cu voi o replică a Ninei Simone “Jazzul nu este doar muzică, este un mod de viaţă, este un fel de a fi, un mod de a gândi”.

Începând cu ora 17.00 veţi beneficia de un atelier de Dance fit alaturi de George Agache. Pe muzică energizantă vă veţi dezmorţi fiecare muşchi după o săptămână încărcată.

La 18.30 puteţi vedea piesa „Pescăruşul. Ultimul act”, un spectacol vizual în care o lumina se plimbă mereu pe scenă şi, într-o stare de nerv şi abandon, ne lasă să vedem frânturi de oameni, de microfoane, cabluri, chitara, masca, scena… Textul spectacolului  are la bază al patrulea act al piesei „Pescaruşul” de A.P. Cehov, una dintre cele mai jucate şi iubite piese din lume. Regizoarea Carmen Lidia Vidu realizează un spectacol de teatru-concert, o combinaţie de muzică de operă, muzică post-rock , dans contemporan, teatru. Toate într-o oră de emoţie, de iubire, de poveste. O oră în care vei fugi din cotidian, o oră în care sufletul tău se va simţi liber. O oră în care vei deveni un alt “TU”.

Duminică de la 14.00 puteţi asculta muzică de promenadă pe aleea principal, iar de la 17.00 cei mici sunt aşteptaţi la piesa Cavalerul Jucăriilor pentru a explora un tărâm unde imaginaţia nu are graniţe.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.