Eliodor Voica, noul antrenor al CS Dinamo București

Share:

Antrenorul Eliodor Voica a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu echipa masculină de handbal CS Dinamo București, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Voica revine pe banca lui Dinamo, echipă pe care a mai pregătit-o în perioada 2007-2011 și pentru care a jucat între anii 1989 și 1995.

„Mă bucur să revin pe banca tehnică a echipei Dinamo și sper că întoarcerea mea în Ștefan cel Mare să aducă un plus de profesionalism, un plus de dorință și o creștere calitativă în jocul echipei. Știu foarte bine din perioada în care am fost jucător aici că în Ștefan cel Mare locul 2 nu bucură pe nimeni, locul 2 nu există pentru alb-roșii … Îmi doresc ca Dinamo să redevină una din echipele de top în ierarhia handbalului din România”, a declarat Voica.

În sezonul trecut, Dinamo a fost condusă către medaliile de bronz de antrenorul Constantin Ștefan.

Dinamo a perfectat și două transferuri de jucători. Pe postul de extremă dreapta va sosi bosniacul Muhamed Zulfic (23 ani, 1,88 m), component al echipei naționale, care a jucat ultima oară la Bosnia Sarajevo.

A fost adus și pivotul iranian Alireza Mousavi (25 de ani, 1,97 m, 115 kg), care a jucat în Ungaria în ultimele două sezoane, la Veszprem (sezonul 2013-2014) și la Tatabanya (sezonul 2014-2015). Este component la naționalei Iranului, pentru care a înscris 360 de goluri în 98 de meciuri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.